27 Kasım 2020 - Cuma
Anasayfa » Hizmetlerimiz » Bakım Desteği » Cander Bakım Desteği

Cander Bakım Desteği

Derneğimiz sahip olduğu sosyal ve ekonomik koşullar elverdikçe, sakat, yaralı ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarına bakım hizmeti sağlamaktadır. Dernek himayesine alınan sokak hayvanlarının ilk muayenesi veteriner hekim tarafından yapılır ve takip edilir. Sonrasında tedavi süresine uygun bir barınma koşulu hazırlanır. İyileşme süresi boyunca bakımı, giderleri dernek tarafından karşılanır.Sağlığına kavuştuktan sonra yuva aranır ya da gönüllü besleme yapılan mahalle,bahçe gibi yerlere bırakılıp takibi yapılır.

Gaziantep veteriner kliniklerinde tedavileri mümkün olmayan canlar yine bir gönüllü eşliğinde ya da Petnakil ile Ankara,İstanbul gibi büyük Hayvan Hastaneleri olan illere gönderilir.Tedavi süresince sürekli takip edilir.

Gaziantep çevresindeki illerden ve daha doğu illerden bakım ve tedavi ihtiyacı olan canlar da dernek tarafından himaye edilir. İmkanlar elverdiğince Gaziantep veteriner kliniklerinde tedavileri yapılır, bakımı ve sahiplendirilmesi sağlanır.

Hakkında Canlar İçin